PERMAFUNGI WERKT MET MYCELIUM OM STEDEN DICHTER BIJ DE NATUUR TE BRENGEN.

BIO OESTERZWAMMEN

Onze oesterzwammen worden gekweekt op koffiegruis dat met de fiets wordt opgehaald bij onze Brusselse partners. Dankzij de aanwezige micro-elementen is koffiegruis een ideale voedingsbodem voor de oesterzwammenkweek.

MYCO-MATERIALEN

Een deel van de reststromen van de oesterzwammenkweek wordt gebruikt om een biologisch afbreekbaar materiaal te maken dat plastic kan vervangen. Met dit materiaal maken we bouwmaterialen en ecodesign ontwerpen.

NATUURLIJKE MESTSTOF

Tijdens hun groeiproces zetten de oesterzwammen het koffiegruis om in champost, een uitstekende voedingsbodem. Na de oogst van de oesterzwammen wordt deze gerecupereerd voor de kweek van andere groenten bij de boerderij Nos Pilifs.

16062

KM afgelegd met de fiets

61

T koffiegruis gerecycleerd

14

T oesterzwammen gekweekt

12

jobs gecreëerd

ONZE OESTERZWAMMENKITS 

Kweek oesterzwammen bij je thuis !

Fungi-Pop-800x800
kit-blanc-800x800

RONDLEIDINGEN

Ontdek de kelders van Tour & Taxis !

 

Kom de kelders van PermaFungi ontdekken met je familie, vrienden of collega’s en ontdek de geheimen van de oesterzwammen- en witloofkweek ! Tijdens de rondleiding nemen we je mee naar het hart van de kelders onder de historische site Tour & Taxis. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring en originele teambuilding !

Opleidingen

Kom met ons leren en begin je eigen activiteit !

 

Zin om meer te weten te komen over onze productietechnieken ? Om een expert te worden in het produceren van paddenstoelen op een circulaire manier en je eigen project op te starten in je stad ? Of om je eigen objecten te creëren in myco-materiaal ? Schrijf je dan in voor een van onze opleidingen ! We laten zien hoe we te werk gaan en leren je onze kweekmethodes aan.

GEWONNEN PRIJZEN

Je suis un bloc de texte, cliquez sur le bouton \”éditer\” pour me modifier. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PermaFungi