PermaFungi | Opleidingen
21050
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21050,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Opleidingen

Kom een opleiding bij ons volgen en start uw eigen project !

Waarom een opleiding volgen bij ons ?

Een van onze activiteiten is bewustmaking: door middel van workshops, teambuildingsactiviteiten of zeer uiteenlopende presentaties. Het succes van deze activiteiten en de groeiende vraag naar meer gespecialiseerde opleidingen heeft ons ertoe aangezet om verschillende specifieke opleidingen te ontwikkelen.

 

Wij hanteren namelijk een opensourcefilosofie. We willen onze kennis en kweektechnieken delen met anderen om wereldwijd nieuwe stedelijke paddenstoelkwekerijen te zien ontstaan. Bovendien willen we aantonen dat het heel goed mogelijk is om anders te ondernemen met de nadruk op sociale impact, milieu-impact en participatief beheer.

 

Ons opleidingsprogramma is flexibel en past zich aan de doelstellingen en wensen van de deelnemers aan.

3 teelten op koffiegruis – 3 opleidingen

Lange opleiding oesterzwammen kweken op koffiegruis

 

Deze cursus is voor iedereen die meer wil weten over de fantastische wereld van de paddenstoelen en hoe oesterzwammen gekweekt worden op koffiegruis.

 

Dankzij deze unieke en complete opleiding stapt u bij ons buiten met kennis over oesterzwammen kweken op koffiegruis én over bedrijfsmanagement. Om nog verder te gaan in de circulaire economie, stellen wij voor om deze opleiding aan te vullen met twee korte cursussen: Creatie LumiFungi lamp en biologisch witloof kweken.

Lange opleiding witloof in volle grond kweken

 

De opleiding is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over witloof en hoe het wordt gekweekt (op de conventionele of circulaire manier).

 

Witloof is erg populair in België, het noorden van Frankrijk en Nederland. Bovendien vergt hun productie weinig infrastructuur en is ze voor iedereen financieel toegankelijk ! Waarom dan niet zelf starten met de kweek van dit nationale embleem en gebruik maken van onze expertise ?

Lange opleiding myco-materiaal vervaardigen & ecodesign

 

Deze opleiding is bedoeld voor paddenstoelenkwekers en -liefhebbers die producten gemaakt van mycelium zoals onze LumiFungi, willen ontwikkelen en uiteindelijk op de markt willen brengen.

 

Samen met onze partner Glimps hebben we deze training ontwikkeld om anderen de mogelijkheid te bieden projecten uit te voeren op basis van myceliummaterialen. U leert hoe u de productie van myco-materiaal van A tot Z kunt opstarten met de bestaande infrastructuur.

Meer uitleg over het complete programma en de kostprijs vindt u in onze brochure:

 

Getuigenissen

Vragen ?

captcha