Zakelijke geschenken

Maak uw werknemers, partners en klanten blij. Geef ze een unieke, gastronomische en zinvolle ervaring met de PermaFungi-kit!

Een origineel en duurzaam cadeau ?

Met de PermaFungi kit, kan jij oesterzwammen in je eigen keuken of in het bureau kweeken ! De zwammen groeien zeer snel en kunnen verschillende vormen aannemen ! Het principe is simpel: het enige wat er nog moet gebeuren is openen en bestuiven !

 

De spectaculaire groei in slechts 10 dagen is een verrassing voor nieuwsgierigen !

 

Tenminste één oogst is gegarandeerd! De kits bevatten mycelium van oesterzwam, een spray om uw oesterzwammen te besproeien, een bewaringszak en een handleidingen. Na gebruik van de kit, kunt u het op de komposthoop gooien en dan zal het vergaan tot een uitstekende meststof.

Een zinvolle keuze

Door PermaFungi te kiezen, draagt u bij aan de ontwikkeling van een project met sociale finaliteit die zich op kringloopeconomie baseert. PermaFungi is :

   Het 100% recycleren van een afval

   De productie van gezonde voedsel

   Het schepen van duurzame banen

   De ontwikkeling van de lokale economie

De PermaFungi kit is dus een ideaal communicatiemiddel om uw medewerkers en partners te laten zien dat uw onderneming zich inzet voor de huidige ecologische en sociale uitdagingen.

Door onze kits aan te bieden, kunt u uw medewerkers ook sensibiliseren op de kleine acties van het dagelijks leven die een positieve impact hebben op de toekomst, terwijl ze zich verenigen rond een activiteit met sterke waarden.

Ontdek al onze producten en prijzen in onze catalogus:

Bestel je cadeaus via info@permafungi.be!

PermaFungi