De winkel

Pack “Fungi Gourmet”

55,00 

Het pack “Fungi Gourmet” is een ideaal geschenk voor keukenliefhebbers … en liefhebbers van paddenstoelenHet bevat 2 oesterzwammenkits (twee verschillende variëteiten) en eenboekje in het frans met heerlijke recepten met paddenstoelen.

Bio oesterzwammen – Tevreden of omgeruild*

Out of stock

Het bevat:

 

Het Franstalige boek “Les meilleures recettes de champignons”, van Jean-Pierre Fombeur (in het FRANS). Een prachtig boek over paddenstoelen met 80 heerlijke en huiselijke recepten. Jean-Pierre Fombeur, gepassioneerd door mycologie, presenteert 17 veelvoorkomende soorten en geeft advies over hoe ze te plukken, te bewaren en klaar te maken. Daarnaast geeft hij tips om van ieder van zijn gerechten een succes te maken. Een mooie en zeer kwaliteitsvolle aanwinst voor uw collectie. Een boek om cadeau te doen aan liefhebbers, of gewoon aan jezelf !

 

Twee witte oesterzwammenkit, de grote klassieker

 

 

  • Geoogst in 10 dagen: minstens 1 oogst van 200 g met de mogelijkheid tot 3 oogsten in geval van een krachtige oesterzwam !
  • Simpel & Fun: PermaFungi heeft al het werk gedaan, het enige dat nog moet gebeuren is de kit besproeien.
  • Heerlijke biologische oesterzwammen
  • Tevreden of omgeruild*

 

De kits bevatten mycelium van oesterzwam (zaad van de paddenstoel), een spray om de zwammen te besproeien en een gebruiksaanwijzing.

 

Bewaring: 3 maanden in de koelkast / 1 maand op kamertempratuur (20°C)

*Wij garanderen een minimale oogst voor elke kit. Groeit uw kit niet ? Bekijk onze FAQ of contacteer ons via info@permafungi.be voor advies of een nieuwe kit !

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Beoordelingen in alle talen weergeven (1)

Wees de eerste om “Pack “Fungi Gourmet”” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorie: ,
PermaFungi