De winkel

Promo

Pack “Trio van oesterzwammen”

61,85  50,00 

Dit pack is ideaal om onze verschillende variëteiten te proeven… en om uw keuken te versieren ! De zwammen groeien zeer snel en kunnen verschillende vormen aannemen. Het principe is simpel : het enige wat er nog moet gebeuren is openen en bestuiven !

 

Bio oesterzwammen – Tevreden of omgeruild* – Gratis levering vanaf €40

Out of stock

Het pack bevat 3 soorten oesterzwammen:

 

Witte oesterzwammen: de Pleurotus ostreatus is afkomstig uit Europa. De kleur varieert van crèmewit tot lichtbruin. Lekker vruchtvlees en goed te bewaren.

Roze oesterzwammen: de Pleurotus salmoneo-stramineus is een variëteit afkomstig uit India en Zuid-Azië. Het decoratieve aspect en de lichte houtsmaak van de paddenstoel zullen menig kok in vervoering brengen.

Gele oesterzwammen: de Pleurotus cornucopiae is afkomstig uit de tropische gebieden van Oost-Azië. Ze hebben een interessante kleur en een lichte citroensmaak.

 

  • Geoogst in 10 dagen: minstens 1 oogst van 200 g met de mogelijkheid tot 3 oogsten in geval van een krachtige oesterzwam !
  • Simpel & Fun: PermaFungi heeft al het werk gedaan, het enige dat nog moet gebeuren is de kit besproeien.
  • Heerlijke biologische oesterzwammen
  • Tevreden of omgeruild*

 

De kits bevatten mycelium van oesterzwam (zaad van de paddenstoel), een spray om de zwammen te besproeien, een bewaarzakje in kraftpapier en een gebruiksaanwijzing.

 

Bewaring witte en gele kits: 3 maanden in de koelkast / 1 maand op kamertempratuur (20°C)

Bewaring roze kit: 1 maand op kamertempratuur (20°C)

 

*Wij garanderen een minimale oogst voor elke kit. Groeit uw kit niet ? Bekijk onze FAQ of contacteer ons via info@permafungi.be voor advies of een nieuwe kit !

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pack “Trio van oesterzwammen”” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorie: